סדרת הגבינות של סימפוניה מתחדשת והפעם עם מהדורת SWEET & SPICY המתאימה לכל המשפחה, לבוגרים ולקטנים, בשני טעמים: סימפוניה SWEET - גבינה לבנה במרקם שמנת 5% בטעם תות – עם מחית תות, מתקתקה, וסימפוניה SPICY  - גבינה לבנה במרקם שמנת 5% בסגנון צ'יפוטלה מעושן, חריפה.

סימפוניה של שטראוס טעמים חדשים, יח"צ

יופלה, מותג היוגורט מבית תנובה, משנה את חווית הצריכה המוכרת של יוגורט והשיקה לראשונה במקרר החלב, יוגורט בכוס חדשנית עם קש, המתאימה לצריכה על הדרך. בין הטעמים: תותים בשמנת, קוקוס ולימון, עוגיות אלפחורס ופירות יער.

יופלה הארדי עם קשית. יח"צ

טירת צבי משיקה סדרת פרימיום חדשה של נקניקיות ונקניקים מצוננים, שתמותג "דליקטיב" – שמה של רשת המעדניות המיתולוגית של טירת צבי. סדרת "דליקטיב" כוללת שישה מוצרים חדשים אליהם יתווספו עוד שני מוצרי פרימיום קיימים. בסדרה ניתן למצוא נקניקיות מסוג קנאקוורסט, בראטוורסט ופרנקפורטר ונקניקי פסטרמה "של פעם" מנתח שלם, רוסטביף, סרוולד,חזה אווז ופרשוטו בקר.

דליקטיב. צילום: אפיק גבאי

מותג שוקולד הפרימיום HOLY CACAO, משיק מספר מהדורות שוקולד חדשות. מדובר בחטיפי שקד, לוז, קקאו וקפה המצופים בשוקולד 70%. לצד אלו הושק גם שוקולד מסדרת ניבס המכיל מוצרי קקאו אורגני. 

המצופים של הולי קקאו. יח"צ

עלית מקבוצת שטראוס נכנסת לקטגוריה חדשה בתחום המאפה והפעם: עוגות שמרים בטעמי מותגים. בשלב הראשון, יושקו קראנץ שמרים שוקולד פרה וקראנץ שמרים פסק זמן ובהמשך מתוכננים טעמים נוספים.

מאפה השמרים החדשים של עלית. יח"צ

עוד מוצר חדש מבית עלית הוא השוקולד הוורוד רובי. מדובר בטבלת שוקולד ספלנדיד מפולי קקאו ורודים בשלושה טעמים: ספלנדיד רובי חלק, ספלנדיד רובי עם שברי אגוזי לוז וספלנדיד רובי עם שברי פולי קקאו מקורמלים. מלבד צבעו יוצא הדופן, לשוקולד טעם שונה, והוא חמצמץ ופירותי.

שוקולד רובי. יח"צ

סנפרוסט מרחיבה את סדרת הארוחות הקפואות עם לקטים חדשים להקפצה, ביניהם: קינואה, עדשים וירקות וחגיגה ירוקה עם ברוקולי, שעועית ירוקה, אפונה ופולי סויה. מדובר בלקטים קפואים שמתאימים להקפצה במחבת או בווק. 

לקטים להקפצה של סנפרוסט. יח"צ

לקראת החורף הבא עלינו לטובה ויסוצקי ממשיכה להתחבר לטרנדים העולמיים לחדש בקטגוריית התה הירוק - סדרת סופר. בסדרה שני טעמים חדשים: סופּר-גרין - תה ירוק בתוספת אבקת  ספירולינה וצמחים ירוקים וסופּר-פּרפּל - תה ירוק בתוספת פירות וצמחים סגולים בטעם אסאי ואוכמניות. בסדרה החדשה התווספו צמחים המכילים מגוון של פוליפנולים בעלי תכונות של נוגדי חמצון. 

ויסוצקי ירוק סופר גרין. צילום: שרה היינה