לקראת פתיחת שנת הלימודים, שופרסל משיקה סדרה חדשה של ירקות ופירות טריים ושטופים תחת המותג הפרטי, שופרסל Fresh, וזאת כחלק ממאמצי החברה לעידוד צריכת ירקות ופירות טריים. במסגרת הסדרה ניתן למצוא: מיקס ירקות, מיני פלפלונים, עגבניות שרי, מיני מלפפונים ופלחי תפוח עץ במנות קטנות של 80-120 גרם המותאמות במיוחד להפסקת הלימודים וכנשנוש לאורך היום.

נשנושי ירקות של שופרסל. יח"צ

מותג חטיפי האנרגיה Free השיק לאחרונה סדרת חטיפים המבוססת על תמרי מגה'ול איכותיים. החטיף מתאים  לילדים ולבני נוער, יכול לשמש  כארוחת ביניים או נשנוש מתוק בהפסקות. הסדרה כוללת 6 טעמים: תמרים עם קשיו ונגיעות לוז, תמרים עם בוטנים ואגוזי לוז, תמרים עם חמוציות ותפוחי עץ, תמרים וקוקוס, תמרים, אגוזים ושברי קקאו, תמרים ואגוזי לוז. החטיף מכיל עד 100 קלוריות בלבד ליחידה. 

חטיפי FREE. צילום: אפרת אשל

עוד מוצר חדש ודל בקלוריות שנוחת על המדפים הוא טבלת שוקולד פרה של עלית במתיקות מעודנת עם 30% פחות סוכר (ביחס לטבלת שוקולד פרה - חלב). את מקומו של הסוכר תופסים שני רכיבים מרכזיים: סיבים תזונתיים (17%) וקמח מפקעת אגוזי טייגר טחונים (5%). איתור חומרי הגלם הייחודיים ופיצוח המתכון המדויק אפשרו הגעה לפרופיל טעם מתקתק תוך שמירה על המרקם הנימוח המזוהה עם השוקולד.

שוקולד פרה עם פחות סוכר. צילום: סטודיו שטראוס

בהמשך להצלחה הגדולה של סדרת "גלידל" בשנים האחרונות החליטה החליטה חברת הגלידות פלדמן על הרחבת הסדרה וצירוף מוצר חדש לסדרה בטעם איכותי ואהוב- גלידל וניל עוגיות - שלגון בטעם וניל עם שברי עוגיות בטעם שוקולד. השלגון החדש מופחת קלוריות, ללא תוספת סוכר ומכיל 50 קלוריות בלבד ליחידה.

הגלידות של פלדמן גלידל וניל עוגיות. צילום: הסטודיו של פלדמן

בגזרת משקאות דלי הקלוריות מגיעה סדרת החליטות של Fruit Water מבית יפאורה, הכוללת שני טעמי חליטות חדשים ומרעננים: חליטת לימון נענע וחליטת תפוח למון גראס.המשקאות כוללים שילוב מרענן של פרי, צמחים ומים עם חצי מכמות הסוכר וחצי מכמות הקלוריות, ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים.

FRUIT WATER. צילום: סטודיו יפאורה

בקטגוריית המאפים משיקה עלית מקבוצת שטראוס לראשונה את עוגיות "פינוקיות" במילוי קרם של המותגים המוכרים פסק זמן וקרם קפה נמס.  

עוגיות קרם של עלית. יח"צ

בשורה לאוהבי גבינות הגורמה: קו מוצרים חדש בתחום הגבינות הטבעוניות תחת המותג The Nuts Chef והפעם בתפקיד החלב – אגוזי קשיו מובחרים, שהופכים בתום הליך ארוך וללא חומרי צבע או שימור, לחמאה צרפתית מעודנת, שמנת  שום בזיליקום, גבינת רוקפור, גבינת עיזים צרפתית, מוצרלה, קממבר וגם גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות. את המותג החדש כולל סדרה של תשעה מוצרים בעולם גבינות הגורמה הנמכרים ברשתות הטבע ובאתר החברה.

קשיו מור. צילום: שני בריל

טבעול משמחת את קהילת הטבעונים ומעדכנת את מתכון ההמבורגר הקלאסי והנקניקיות האהובות ומעתה הם טבעוניים. כמו שאר המוצרים הקלאסיים של טבעול, ההמבורגר והנקניקיות עשירים בחלבון מן הצומח. הנקניקיות מכילות 12.5 גרם חלבון במנה המכילה שתי נקניקיות, ואילו ההמבורגר מכיל 14 גרם חלבון ליחידה.

המבורגר טבעוני של טבעול. יח"צ

לאור הצלחתה של סדרת "חומוס עם המון", צבר ממשיכה לגוון ומוסיפה שני טעמים חדשים שמשדרגים כל מנת חומוס והופכים כל ביס לחוויית טעם מרגשת, עשירה ומגוונת: חומוס עם המון פטריות ובצל; וחומוס עם המון טחינה וזעתר.

חומוס עם המון פטריות. יח"צ